CARBON STICKER

SKU:
00007963
Lek600
Stoku aktual:

Ngjitëse me fibra karboni 3D, shkëlqim i lartë dhe përfundim i butë.

E përsosur për trupin e makinës,dekorimin e brendshëm.

Mbroni bojën origjinale nga gërvishtjet.

  • I qëndrueshëm ndaj ujit, pastrohet lehtë me ujë dhe sapun.
  • I lëvizshëm, nuk do të dëmtojë bojën e makinës.

Specifikimet:

  • Ngjyra: E zezë
  • Materiali: Fibër karboni 3D
  • Madhësia: 3,5,7,10cmx1,3,6M
  • Pesha: 0,015 kg

Instalimi: Para se t'i ngjitni ato,pastroni sipërfaqen.

Nxehtësia e afisheve me tharëse flokësh ose armë nxehtësie profesionale për shërbim më të gjatë.

Përdorni një gomë të butë për të zbutur flluskat dhe rrudhat.

Pasi të jetë ngjitur,mos e lani makinën brenda 24 orësh.