CAR BLUETOOTH BT-RECIVER AUX-BT

SKU:
00003888
300Lek

Përshkrimi i Produktit

-Performance e larte, mbeshtetje A2DP V1.2 stereo
-Perdoreni gjeresisht me sistemet AV te shtepise, kufjet, altoparlantet e automjeteve ose motoreve dhe me shume.
-Mundesuar nga bateria e integruar e rimbushme e mbushur permes portes mikro USB.
-Kohe e gjate pune dhe konsum i ulet.
-Modaliteti i gjumit per kursim energjie.
-Merrni muzike nga iPhone, iPad, iPod, HTC, Samsung, Laptop etj.
-Me bateri te karikueshme.
Thjeshte lidhni kete marres audio ne altoparlantet tuaj lidheni fale perdorimit te Bluetooth dhe shijoni revolucionin e muzikes pa telefon.
Specifikat
Bluetooth Car BLUETOOTH BT-RECIVER AUX-BT
Class2
Operon deri ne 10 metra
Suporton A2DP Stereo
Modaliteti i gjumit per te kursyer energji
Mund te luaj deri ne 8 ore pa pushim