Peshkim Cante kallemash jeshile Buzi Store

Cante per Kallama Peshkimi

SKU:
00001052
4,000L

Përshkrimi i Produktit

Çantë për kallama peshkimi.

Karakteristikat:

  • E përshtatshme për mbajtjen e kallamave të peshkimit.
  • Material tekstil mikrofibër, shumë rezistente dhe komode.
  • I pajisur me rripa shpine.
  • Ka dy xhepa anësorë të gjate dhe një xhep mrapa të vogël.
  • Përmasat: 70 x 40 x 24 cm.
  • Volumi: 70 litra.