Biciklete dhe Total Crunch - Buzi Store

Biciklete dhe Total Crunch

SKU:
7502274770137
14,000L

Përshkrimi i Produktit

Biçikletë dhe total crunch në një pajisje.

Karakteristikat:

  • Mund të përdoret në ambjente shtëpie ose palestre.
  • Bën të gjitha funksionet që bën një biçiklet fitnesi dhe njëtotal crunch.
  • Ndihmon në dobësimin dhe tonifikimin e trupit tuaj.
  • Dorezat e duarve janë të ndërtuar me sfungjer qënuk dëmton duart.
  • Ndenjësja është komforte dhe e rregullueshme sipas dëshirës.
  • Këmbëzat janë të pajisura me rripa të cilët bëjnë të mundur fiksimin e këmbëve. 
  • Përmasat: 95 x 50 x 145 cm.

Video