Aromatizues Makine - Alien - Buzi Store

Aromatizues Makine - Alien

SKU:
2023071400034
150L

Përshkrimi i Produktit

Aromatizues Makine - Alien

Karakteristikat:

  • Aromatizues
  • Dizajn Alien.
  • Aromë vajrash esencial. 
  • Montim i lehtë.  
  • Aromë që zgjat: 60 ditë.
  • Eleminon aromat e kqija. 
  • Material ABS, i pa dëmshëm.
  • Aromë: Vanilje, Black Opium, Luleshtrydhe, Azure, Water Fragrance. 

Përshkrimi:

Aromatizues: Aromë makine, aksesor dekorues dhe aromatizues ambiental.
Montohet lehtësisht në daljen  e kondicionerit të makinës.

Material rezistent: Aromatizuesi ka formë Alieni. Është i ndërtuar me material rezistent ABS. 
Aromë vajrash esencial, mundëson pastrimin e ajrit nga  aromat e kqija ambientale. 

Aromë: Vanilje, Black Opium, Luleshtrydhe, Azure, Water Fragrance. (ngjyra të ndryshme).