Aromatizues Ajri per Makine Flamingo F130F - Buzi Store

Aromatizues Ajri per Makine Flamingo F130F

SKU:
W337920
250L

Përshkrimi i Produktit

Aromatizues ajri për makinë F130F

Karakteristikat:

  • E përshtatshme për përdorim në makinë dhe në ambiente të tjera.
  • Aromatizuesi përmban një molekulë e cila mundëson heqjen e aromave të kqija në makinë.
  • Mundëson aromë të freskët ambientale. 
  • Aroma të ndryshme: Luleshtrydhe, Boronicë, Vanilje, Qershi.
  • Aromë që zgjat deri në 30 ditë.
  • Dizajn dekorues në formë pende.
  • Lehtësisht i instalueshëm.