Zgjatues Dhe Priza Zgjatues gelistar RLF-214 4/5m Buzi Store

Zgjatues me 4 Dalje dhe Celes Sigurie

SKU:
G631283
500L

Përshkrimi i Produktit

Zgjatues me 4 dalje dhe çelës sigurie.

Karakteristikat:

  • I pajisur me 4 dalje dhe çelës sigurie. 
  • Lehtësisht e transportueshme dhe e përdorshme.
  • E pajisur me mbajtëse suportuese për ta montuar në mur.
  • Mundëson trasnmetim fuqie maksimale 3680W.
  • Tension maksimal 230V. 
  • Përbëhet nga 3 kabuj me diametër 1 mm.
  • Gjatësia e kabullit: 470 cm.