null

VESHJE TIMONI KN20 128 STEERING WHEEL COVER BLACK2 GREY2

SKU:
00007389
700Lek

Përshkrimi i Produktit

Elegant.
Jep një kontroll më të mirë në timon.
Përmirëson bukurinë e brendshme të automjetit tuaj.
Produkt me cilësi të lartë.
Mbron timonin origjinal nga veshjet dhe duart tuaja nga djersitja .
Material i qëndrueshëm për përdorim të përditshëm.