Varse pvc me ngjitje 1

SKU:
00007940
30Lek

Përshkrimi i Produktit

Kupa e silikonit me ngjitje eshte nje menyre ideale per te organizuar nje zone.

  • Mund te mbaje sende te lehta si gjerdan te lehta vathe ose ndonje send tjeter te vogel.
  • Mund te montohet ne cdo siperfaqe, jo poroze si xhami, pllaka metali, plastika dhe qelqi.
  • Cdo kupe eshte e lehte per tu instaluar dhe e thjeshte per tu hequr.