USB WIRELESS LV-UW10S

SKU:
898594120548
Lek500
Stoku aktual:

WiFi Adapter Dongle for Dvb t-2 është një zgjidhje perfekte për të pasur internet full 24 orë pa  qënë nevoja e lidhjes me kabull për të pasur akses në internet. Kjo paisje shton internetin në cdo laptop apo pc.

Me anë të kësaj paisje ju do të keni akses të merrni nga interneti cdo film, video, muzikë të cilat mund t’i shkarkoni tashme ne pc tuaj.pa kabllo është një zgjedhje e shkëlqyeshme për shtimin e wireless në cdo kompjuter. Nuk do të keni probleme me internetin.
Përshtatet me shumë kuti per të krijuar lidhje si DVB T2, Alphabox, Skybox, Openbox, Dreambox etj.
Shkalla e transmetimit e kësaj USB është 150Mbps.
Me një frekuencë 2.4GHz ajo arrin te prodhojë internet në një siperfaqe deri në 70 m.
Nuk hasni vështirësi në instalim mjafton që ta vendosni në pc-ne tuaj.
Nuk është nevoja që ta hiqni edhe ta vendosni herë pas here, mjafon qe ta vendosni një herë të vetme dhe ta lini aty pa u shqetesuar nëse ajo do të krijojë ndonjë dëmtim ne paisjen tuaj apo nuk do të funksionojë më.

SPECIFIKAT

Përshtatet me DVB T2, Freesat, Alphabox, Skybox, Openbox, Dreambox etj.

Shkalla e trasmetimit 150 Mbps.

Përputhet me Windows Vista / XP / 2000/7, Linux, MAC OS.

Lidhet menjëherë me kutinë apo pc tuaj.

Ofron internet në një sipërfaqe 70 m.

Përdoret për të rritur shpejtësinë e internetit.

Shumë praktik dhe me dizajn mjaft komod.