TOTAL CRUNCH

SKU:
00001777
10,000Lek

Përshkrimi i Produktit

Total crunch – Pajisja revolucionare për ushtrime në shtëpi pa qënë nevoja për të shkuar në palestër

Produkti inovativ dhe i shumëkërkuar.
Mos shpenzoni kohë dhe para në palestër .
Suksesi i kësaj pajisje është stërvitja e të gjithë trupit tuaj me një lëvizje të vetme.
Formoni gjithë muskujt tuaj duke filluar nga :
AB Dominalet(barku),
këmbët,
krahët,
shpatullat,
gjoksi

Përfitoni rezultatet e dëshiruara duke ngritur vetëm peshën tuaj.

Shikoni rezultate të dukshme që në javën e parë.

Pajisja është lehtësisht e përdorshme nga të gjitha moshat dhe mund të paloset ta vendosni kudo në shtëpinë tuaj pa zën vënd.