Termometer muri

SKU:
00003899
500Lek

Përshkrimi i Produktit

Termometri i temperatures htc1 tregon ne nje ekran te madh LCD perqindjen e lageshtise, oren aktuale, alarmin, temperaturen e brendshme dhe te jashtme te mundesuar nga nje bateri 1.5V AAA. Ju mund ta vendosni matesin elektronik te lageshtires dhe temperatures ne mur ose ta vendosni ate ne tryeze. Eshte i papershkueshem nga uji. Eshte nje pasisje ideale per tu perdorur ne akuarium, shkolle, sere, garazh, depo, dhome per femije, laborator, kopsht etj. Ne momentin qe shtypni butonin Memory, pajisja per lexuesin e lageshtise do te tregoje maksimumin dhe minimumin e dates se temperatures dhe lageshtise qe eshte regjistruar. Specifikat: temperatura brenda 10-50 grade C, jashte 50-70 grade C, lageshtira 10rh99, funksionon me 1 bateri AAA 1.5V.