SWEAT BELT PREMIUM KN20

SKU:
735541306204
400Lek

Përshkrimi i Produktit

Vishni gjatë ushtrimeve ose punës.
E përsosur për ecje, vrapim, çiklizëm, gjimnastikë, ngritje peshash dhe shumë më tepër.
Bërë nga neopreni i shkallës së lartë të lidhur me najlon.
Thithje e butë, e rehatshme, e ftohtë, e djersës pa enëz.
Pikat kryesore: Materiali i ngrohjes
Materiali: Poliester + Spandex + Gome Latex
Size: S/M/L/XL(cm/inch)
Gjatësia Gjerësia Beli
S 90 / 35.43 19 / 7.48 84 / 33.07
M 95 / 37.40 19 / 7.48 97 / 38.19
L 100 / 39.37 20 / 7.87 112 / 44.09
XL 105 / 41.34 20 / 7.87 120 / 47.24