null

STEP I MADH E500

SKU:
00006216
50,000Lek

Përshkrimi i Produktit

Falë punimit me cilësi të lartë të eliptikës, ju do ta mbani trupin tuaj në formë të shkëlqyeshme. Do t'ju ofrojë një trajnim optimal për të gjithë trupin pa shkuar në palestër. Një formë dinamike e ushtrimit në trainerin eliptik, përmirëson qëndrueshmërinë, djeg dhjamin e tepërt dhe forcon muskujt nga viçat deri në duar. Duke stërvitur me trainerin eliptik: ju do të zvogëloni rrezikun e sëmundjeve kardiovaskulare përmes rritjes së djegies së dhjamit, forcimit të muskujve të trupit deri në 70%, rekreacionit dhe pushimit, gjallërisë në jetën e përditshme, mbrojtjes së nyjeve.

Vendosja e rezistencës së trainerit eliptik është e kontrolluar nga kompjuteri dhe mundëson 16 nivele të ndryshme ngarkese, 12 profile performancë me nivele të ndryshme intensiteti dhe 4 programe të orientuara drejt rrahjeve të zemrës që e bëjnë trajnimin argëtues. Sensorët e integruar të sensorit matin rrahjet e zemrës dhe kështu sigurojnë një trajnim të kontrolluar.

Makina përbëhet nga një rrip i heshtur V, i cili rregullohet nga një sistem frenimi magnetik. Këto teknologji plotësojnë njëra-tjetrën dhe harmonizohen në mënyrë optimale me rregullimin e saktë të rezistencës. Traineri kryq eliptik është i pajisur me rrota transporti që lehtësojnë lëvizjen e lehtë të trainerit kryq eliptik.

Funksionet e kompjuterit:
Funksionet e shfaqura: distanca, koha, shpejtësia, kaloritë e djegura
Matja e pulsit përmes sensorëve të prekjes
Matja e pulsit përmes rripit të telemetrisë (opsionale)
Kufiri i sipërm i rregullueshëm i pulsit
Programet e trajnimit: 12
Programet e rrahjeve të zemrës: 4
Ekran LCD: Standard
Kontrolli i forcës: elektronik
Numri i përdoruesve: 1
Të dhënat teknike:

Rrotulla transporti
Sistemi i frenimit: magnetik
Sistemi i drejtimit: rripi V
Raporti i ingranazheve: 1: 8
Gjatësia e shiritit: 32 cm
Pesha e volantit: 16 kg
Kontrolli i ngarkesës: i varur
Furnizimi me energji elektrike: 230 V, 50 Hz
Pesha maksimale e përdoruesit: 130 kg
Përmasat: 120 x 53 x 157 cm
Pesha: 38 kg