Aksesorë PC Mbeshtetese laptopi md1 Buzi Store

Mbeshtetese Laptopi

SKU:
00008303
500L

Përshkrimi i Produktit

Mbështetëse laptopi.

Karakteristikat:

  • Lehtësisht e rregullueshme sipas nevojës tuaj,
  • Dizajn ergonomik lehtësisht i rregullueshëm në kënde të ndryshme.
  • I përshtatshëm për tiu lehtësuar punën, ju mundëson përdorimin në vende të ndryshme.
  • Ndërtuar me material cilësor rezistent aliazh alumini dhe plastik.
  • Është i palosshëm.
  • Ka peshë të lehtë për lehtësi transporti.