SPOTE LED PANEL LIGHT 6W

SKU:
7702048265443
280Lek

Përshkrimi i Produktit

Ndricuesit spot LED jane zevendesuesit ideal per spotet tradicionale. Ky spot konsumon vetem 6W dhe jep nje drite natyrale. Eshte I thjeshte ne instalim dhe me dizain mjaft te kendshem finesa qe e karakterizon mundeson perdorimin masiv te tij . Spotet LED kane cilesi dhe eficense te larte.Kane uniformitet ne ndricimjetegjatesi te larte dhe pa harruar faturen tuaj te energjise e cila do te ulet ndieshem.Tensioni 230 V Fuqia 6W Lloji i ndriCimit 3000K Shkalla e mbrojtjes IP20 Ngjyra E bardhe Permasat 3 inch Materiali AluminPVC