Sfungjer izolues akustik 30x30x3 (cmimi per cope) Buzi Store

Sfungjer Izolues Akustik 30x30cm (Cmimi per Cope)

SKU:
10001386
150L

Përshkrimi i Produktit

Sfungjer izolues akustik 

Karakteristikat:

  • Shërben për izolimin e ambienteve të ndryshme si: dhoma teatrale, muzikore, dhomë instrumentesh etj.
  • Ndihmon në reduktimin e valëve zanore.
  • Përmasat: 30x30cm dhe 3cm lartësi.
  • Materiali: sfungjer.