null

SHTRAT SHTANGE I ZI+GRI

SKU:
00004265
25,000Lek

Përshkrimi i Produktit

Karakteristikat
Mbërthime shkumash të zgjeruara me dendësi të lartë dhe rrotulla të këmbëve
Modalitetet e stërvitjes janë ushtrimet në stol.
5 nivele me lartësi të rregullueshme që ju të zgjidhni.
Specifikimet: 136 * 150 * 35cm.
Rrogozi i këndit i rregullueshëm ju jep vështirësi të ndryshme trajnimi.
Materiali : Metal
Pesha e produktit :30 kg