Aroma Aromatizues me varje sharme dhe fresh Buzi Store

Aromatizues per Makine me Varje

SKU:
6924444760082
200L

Përshkrimi i Produktit

Aromatizues me varje

Karakteristikat:

  • Mundëson aromë freskie në makinën tuaj.
  • Shpërndarje konstante dhe graduale e aromës.
  • E përshtatshme për përdorim në makinë.
  • Montohet lehtësisht me anë të lidhëses.