Sexholino baoneng motor

SKU:
E593204
4,500Lek

Përshkrimi i Produktit

Sexholino për fëmijë.
E pajisur me ulëse shumë komode për të fëmijët tuaj.
Ndërtuar me plastikë shumë rezistente.
Sexholinoja është përshtatur në një mënyrë të tillë për të zënë sa më pak vend në hapësirën e kabinës së makinës dhe për të qenë sa më kompakte me sedilen e saj!
E përshtatshme për fëmijë: 9muajsh deri në 12 vjeç. Pesha e lejuar: nga 9kg-36kg.
Montim shumë i lehtë, pastrohet lehtësisht, e pajisur me kapse ISOFIX për siguri të shtuar.
Sexholino per femije, lehtesisht e montueshme.

Video