Set shirit led rgb (5 meter) 2835/5050

SKU:
00007205
500Lek

Përshkrimi i Produktit

Shiriti LED RGB është një teknologji ndriçimi me performancë të lartë dhe inovative në një zgjidhje ndriçimi të shkallës profesionale.
I montueshëm në çdo siperfaqe. 
Instalohet lehtësisht, pas TV, nën tavolinë apo në mur me anë të ngjitësit.
Ndryshoni ngjyrat dhe pulsimin e dritave sipas dëshirës.
Me ngjitje në pjesën e brendshme.
Vjen bashkë me pultin e kontrollit të ngjyrave dhe ushqyesin përkatës.
Gjatësia 5 m.

Video