null

SET LED KUTI E VERDHE F2

SKU:
00004106
4,000Lek

Përshkrimi i Produktit

Përdorimi i rruazave super të ndritshme të llambës CREE, madhësia e vogël, lloji i mirë i dritës.
Dritë super e koncentruarMadhësi e vogël (mbulesa e poshtme 4CM * lartësia 7CM)! Trashësia është saktësisht e njëjtë me filamentin e dritës halogjene!Trashësia: 0.8CM
Teknologjia e ndriçimit të dyanshëm të dyfishtë të substratit të bakrit të dyfishtë të gjeneratës së re. Dizajni i rruazës së llambës me dy panele, duke përdorur substrate bakri superpërcjellës.
Dizajni i ventilatorit dyfishtë .
Teknologjia e ndarjes termoelektrike në të dy anët! Vononi shumë prishjen e dritës LED dhe ndryshimin e ngjyrave, përmirësoni aftësinë e kontrollit të temperaturës në grupin e përgjithshëm të llambave!
Tensioni: DC9V-32V
Rryma: H: 2.5A 0.2AL: 2.5A 0.2A
Fuqia: 72W (36w * 2)
Lumens: 6000LM
Ngjyra: 6500K
Temperatura e punës: -40 ° C 85 ° C
Modele opsionale: H1 H7 H8 / H9 / H11 9005 / HB3 / H10 9006 / HB4 9012 H4 / HB2 / 9003 H13 9007