Sporte te tjera Rakete tenisi wilson Buzi Store

Rakete Tenisi Wilson

SKU:
6950568504134
1,599L

Përshkrimi i Produktit

Raketë tenisi Wilson.

Karakteristikat: 

  • Ndërtuar me material fibre karboni.
  • Rezistent ndaj goditjeve të forta.
  • I përshatshëm për fëmijë dhe të rritur.
  • Përmasat: 50 x 40 x 12 cm.
  • Pesha: 350 gram.