Prozhektor / Powerbank me panel diellor 8000mah md3118

SKU:
L901527
2,000Lek

Përshkrimi i Produktit

Prozhektor / Powerbank, me panel diellor.
2 funksione, 4 modalitete ndriçimi.
Mundëson ndriçim në raste emergjente dhe karikimin e pajisjeve tuaja elektronike.
3 fuqi të ndryshme ndriçimi dhe modaliteti Blic, si fenelinë policie.
Lehtësisht i përdorshëm.|
I përshtatshëm për ndriçim në raste emergjencash, i përdorshëm në servise, për kamping dhe për raste të tjera të veçanta.
I pajisur me magnet, dhe me mbajtëse për lehtësi transportimi dhe përdorimi.
Tregues niveli për karikimin.
Fuqia dalëse e USB 1A.
Bateri e rikarikueshme me kapacitet 8,000 mAh 3.7V (4 bateri 18650).

Video