Transformatore Power adapter 12v 1a Buzi Store

Adaptor Rryme 12V 1A

SKU:
00009106
300L

Përshkrimi i Produktit

Adaptor për rrymën elektrike.

Karakteristikat:

  • E përshtatshme për të fuqizuar me energji kamera, wifi router dhe pajisje të tjera të ngjashme.
  • Voltazhi në hyrje: 220-240V.
  • Voltazhi në dalje: 12V.
  • Rryma elektrike: 1A.