Ngrohes 600w eko22

SKU:
O225931205
1,800Lek

Përshkrimi i Produktit

Ngrohës me dy funksione, ngrohje 3 sekonda. Mbrojtje automatike nga mbinxehja. Mbrojtje nga mbingarkesa e sigurisë. Zgjedhja e pllakës së re ngrohëse qeramike PTC. Rregullimi i temperatures me 2 mënyra: ajër i ngrohte dhe i ftohte. Temperatura konstante inteligjente: e ndërtuar në çip inteligjent për të kontrolluar temperaturën. Materiali rezistend nga nxehtesia. Këndi i levizjes: 45 gradë. Fletë ngrohje qeramike PTC Mini kompakt, mund të vendoset kudo. Fuqia maksimale e produktit: 600 W Materiali kryesor: ABS + PPS