null

MP3 MAKINE T10

SKU:
00005941
800Lek

Përshkrimi i Produktit

Emri: T10  MP3
Kategoria: Pajisje me bluetooth per telefonin celular.
Tensioni: 5V +/- 0,5;
Mbështet MP3 / WMA / FLAC nga karta TF;
pesha: 150 g
madhësia: 16x12.5x5.5CM

Pajisja është një MP3 player i krijuar për përdorim ne makine.
Transmeton sinjalin me metodën Wireless, nuk ka nevojë të modifikoni asgjë në makinë.
Mund të përdoret si një luajtës muzikor për qëllime argëtimi pa terhequr vemendjen tuaj nga vozitja e makines .

Karakteristikat:
Mund të luajë dhe transmetojë muzikën nga karta TF në stereo të makinës përmes sinjalit të radios FM.
Mund të transmetojë telefon celular, muzikë përmes Bluetooth.
Mbështet AUX-IN.
E pajisur me nje porte USB per te karikuar telefonin tuaj.