Mooni Ovo mini lantern

SKU:
7340094808001
4,000Lek

Përshkrimi i Produktit

Dritë Mooni Ovo Mini.
E pajisur me drita RGB (18 drita LED RGB+W) me fuqi 5W.
Ky produkt mund të shfaqë ngjyra të ndryshme dhe metoda të daljes së dritës në ngjyra të ndryshme.
Komandohet me anë të butonit ose telekomandës.
Distanca e komandimit me pult deri në 6 metra.
Kundër bulzave të uji IP44.
Bateri e rikarikueshme 2000mAh, 3.7V.
Tension: AC100-240V DC 5V, 1A.
Karikohet për 4-8 orë.
6-10 orë kohë përdorimi me një karikim të plotë.
Madhësia: 238*238*392mm.
Kutia përfshin: Fishën e karikimit, pultin e komandimit dhe manualin e përdorimit.