Mooni Eye Speaker

SKU:
Q225575161
3,700Lek

Përshkrimi i Produktit

Boks Mooni Eye, me Bluetooth.
Dëgjoni muzikën tuaj të preferuar me anë të këtij boksi me anë të Bluetooth.
Boksi është i pajisur me drita RGB. (10 ngjyra të ndryshme dhe 5 mënyra të daljes së dritës.
Boksi është i pajisur me bateri të rikarikueshme litium. Me kapacitet 2000 mAh , 3.7V.
Ideal për ta marrë me vete kudo. Ky boks është i përshtashëm për përdorim në ambiente të jashtme.
Boksi mundëson lidhjen ndërmjet bokseve të tjerë Stereo automatikisht.
Në kuti përfshihen:
Kabulli i karikimit, adaptori 5V, Pulti i komandimit & manuali i përdorimit.
Përmasat: 24cm*28cm (239*282mm)
Fuqi:10W.
IP44
Tension: AC 100-240V 50-60Hz DC 5V, 1A 
Bateri me kapacitet: 2000mAh