null

MIRROR STICKER

SKU:
00007408
200Lek

Përshkrimi i Produktit

Pse të zgjedhim filmin tonë të pasqyrës së pasme të makinës?
Filmi i pasqyrës të makinës, pasqyrat e pasme, përmirësojnë sigurinë e vozitjes : anti-mjegull, anti-shkëlqim i dritës, anti-gërvishtje, i papërshkueshëm nga uji, i papërshkueshëm nga shiu, më i hollë dhe qartësi më e mirë për pasqyrën tuaj të pasme në ditët me mjegull dhe me shi.
Karakteristikat :
1. Jetë e gjatë: Filmi hidrofobik i pasqyrës mund të zgjasë për një kohë të gjatë, të paktën tre vjet.
2. Sigurt dhe Mbrojtës: Filmi kundër shkëlqimit të ndritshëm i bërë nga PE miqësor ndaj mjedisit dhe material nano, pa dëmtim të pasqyrës
3.Anti-Njollë: Uji shkon ndërmjet sipërfaqes super të hidrofilizuar të veshjes së fortë dhe shigjeta mund të hiqet lehtë.