Stativë Mbajtese per telefonin Buzi Store

Mbajtese per Telefonin

SKU:
00004053
500L

Përshkrimi i Produktit

Mbajtëse për telefonin.

Karakteristikat:

  • Ndihmon për të mbajtur telefonin gjatë stërvitjes suaj.
  • Nuk mban aroma të pakëndshme.
  • Është rezistent dhe i qëndrueshëm, nuk shkepet lehtë.
  • Ndërtuar me material neoporene, kundër ujit.
  • Mund të vendoset në krah, parakrah ose këmbë.