Peshkim Magnet d74 Buzi Store

Magnet Peshkimi (70kg)

SKU:
00009115
2,900L

Përshkrimi i Produktit

Magnet peshkimi.

Karakteristikat:

  • I pajisur me 2 vende për ta lidhur me litar rezistent.
  • I përshtatshëm për përdorim në gjetjen dhe nxjerrjen e metaleve të ndryshme nga thellësia e detit, lumenjëve ose liqeneve.
  • Pesha e suportueshme: deri në 70 kg.
  • Përmasat: 74 x 28 cm.
  • Pesha e magnetit: afërsisht 1kg (964gr).

Video