Magic back support

SKU:
6995431342475
800Lek

Përshkrimi i Produktit

Lehteson menjehere dhimbjet e shpines.
E bërë nga cilësi plastike ABS,
Mbeshtetese per mesin , shtyllen kurrizore e cila ndihmon ne relaksimin e shpines.
Ndihmon ne eleminim te kerrusjes se kurrizit apo posturen e shtylles kurrizore.
E ndertuar nga material i bute, qe i jep hark shtylles kurrizore, dhe me ane te goglave te silikonit relakson e qeteson dhimbjet.
Eshte e lehte ne perdorim dhe mund te perdoret nga te gjithe
Vetem per 5 minuta, 2 here ne dite jane te domosdoshme per kedo qe ka dhimbje shpine, per ata qe punojne para kompjuterit, per ata qe punojne duke ngritur pesha te renda, ose per kedo qe do te ndjej rehatine dhe eleminimin e dhimbjeve te mesit apo shpines.