m6 smart doorbell

SKU:
A948228
1,900Lek

Përshkrimi i Produktit

Zile dere wireless M6.
Lehtësisht e përdorshme.
E përshtatshme për përdorim shtëpiak.
E pajisur me kamera HD.
Lidhet me telefonin tuaj me anë të Wi-Fi.
Sapo të shtypet butoni i ziles, ju vjen njoftim në telefon dhe aparati fotografon.
Dalje Audio e dyanëshme për sigurinë tuaj.
Night Vision për regjistrim të qartë edhe natën.
Njoftim në aplikacionin e telefonit tuaj.
Bateri e rikarikueshme me jetëgjatësi të madhe.