leter muri square tulla bardhe 70×70cm

SKU:
00008281
300Lek

Përshkrimi i Produktit

Karakteristikat: Kjo letër-muri mund të pastrohet dhe vjen me ngjitës. Çdo sipërfaqe e sheshtë mund të bëjë që mobiljet tuaja të vjetra të duken të reja dhe ju mund të ndieni kënaqësinë.
Përdoret për zbukurimin e mureve / mobiljeve / dyqaneve të shtëpisë, e bukur, me stil, e thjeshtë për tu ngjitur dhe jep pamje tjetër menjëherë dhomës së ndenjes. Ju gjithashtu mund të ngjitni letrën në pjesën e jashtme të kutisë së pastër të këpucëve dhe menjëherë, bëni kutinë e bukur të letrës me sasinë më të vogël të parave! Më shumë ide po presin që ju të zbuloni! Pas ngjitjes, sipërfaqja e PVC pastrohet lehtë, e papërshkueshme nga uji dhe pastrohet lehtë!
Udhëzimet:
1) Së pari zgjidhni vendin ku ngjitet ngjitësi, pastaj fshini pluhurin ose yndyrën në mur, xham, mobilje, etj.
2) Matni pozicionin dhe specifikimet e ngjitëses, prisni madhësinë e duhur të letrës.
3) Kur filloni të ngjisni, rekomandohet që të ngrihen nga maja në fund të murit, ndërsa hiqni letrën e poshtme ndërsa përdorni një peshqir të thatë për të fshirë flluskat në të dy anët, metoda është e thjeshtë, lehtë për t’u zotëruar. Leter murale per ambjentet tuaja.
Leter muri per femije.
Cilesi maksimale dhe rezistente.
E vecante dhe qetesuese.
3D Letters.
Perdoret per shtepine, zyrat apo restorante.
Mbulon lageshtine ne muret e shtepise suaj.
Permasat: 70 x 70 cm.