Tavoline multifunksionale portative per laptop X8

SKU:
00007955
Lek2,500
Stoku aktual:

 

 • Tavolinë Multifunksionale Portative  e përshtatshme  për punë në zyrë, një mbajtëse perfekte për laptopin tuaj teksa punoni në të.  Tavolina e laptopit ju lejon të punoni duke mbajtur  qendrimin e duhur dhe duke evituar  çrregullime të tilla si dhimbja e shpinës, e shkaktuar nga orët e gjata të ulur në vendin e punës.

  Tavolina portable është e përbërë nga alumini i qëndrueshem me nyje të materialit të plastikës ABS që janë shumë praktik dhe mund t’i rregulloni pa asnjë lloj vështirësie. Tabela e laptopit ka një dizajn të palosshëm dhe dimesion portativ. Kjo tavolinë ju mundëson një shikim më të mirë në laptopin tuaj pasi ofron lartësinë e duhur për një shikim sa më të mirë .

  Tavolina portative është e përshtatshme për të gjitha llojet e laptopëve.

  Për shkak të përbërjes së saj prej aluminit të forcuar, tabela mbajtese ka një peshë shumë të lehtë që e bën të thjeshtë transportueshmërinë e saj dhe mund ta merrni kudo me vete. 

  Specifikime

  • Produkt shumë rezistent
  • Materiali: Alumin
  • Kënd i rregullueshëm
  • I përshtatshëm për laptopë 17 inch dhe më të vegjël
  • Dizajn i palosshëm dhe mund të merret kudo
  • Shumë praktike dhe shumë e thjeshtë në perdorim.
  • Pjesë të integruara pë r ftohjen e laptopit.