null

KASETOFON ANDROID FY701 8.1 32GB

SKU:
00004900
10,500Lek

Përshkrimi i Produktit

Ekran dixhital me ngjyra të plota HD
Për ata që duan të qëndrojnë të argëtuar ndërsa janë në rrugë.
Kthejeni makinën tuaj në një qendër argëtimi me përvojën dixhitale me përkufizim të lartë të kësaj makine stereo dhe video që mbështet të gjitha llojet e formateve video për t'iu përgjigjur kërkesave tuaja.
Me Sound Boss, ju jeni në kontroll të argëtimit tuaj me telekomandë. Ndryshoni kanalet, bëni pauzë, shkoni prapa ose kaloni përpara me shtypjen e një butoni. Kështu që thjesht shkoni përpara dhe shijoni kanalet ose filmat që dëshironi kur të doni! Rregulloni volumin, basin, stabilizuesin e kanalit, të gjitha sipas nevojave tuaja.
Me një mori formatesh audio dhe video të mbështetur, ju jeni të prishur për zgjedhje kur bëhet fjalë për filmin tuaj të preferuar. Thjesht rrëshqitni gishtin nëpër ekran dhe jeni atje! Ju gjithashtu mund ta çiftoni këtë media player me smartphone-in tuaj përmes Bluetooth për të bërë më të lehtë thirrjet e trajtimit gjatë vozitjes. Ju lejon të përgjigjeni, të përfundoni ose të refuzoni një telefonatë duke shtypur tastin në panel. Funksioni i librit telefonik mund të ruaj numrat e telefonit dhe thirrjet e marra, ndërsa ekrani shfaq numrin e telefonuesit për një përvojë pa duar.

Ekran dixhital me ekran të plotë me ngjyra 8.1 ". Luaj të gjitha formatet e njohura të videos dhe shijo shikimin e filmave si kurrë më parë.
Bluetooth me mbështetje A2DP. Çiftimi Bluetooth për telefonata dhe riprodhim muzike në altoparlantë. Radio FM / lidhje pasqyre / kontroll USB / SD. Hyrja ndihmëse, telekomanda
Ju lejon te shikoni prapa mbështetjen e kamerës per te shmangur incidentet ne parkim.
Dalje e pasme RCA, aktivizues i antenës automatike, filtër i integruar i zhurmës, konektor i integruar ISO.
30 memorje radio e paravendosur, e kontrolluar nga larg.
Sistemi i dyfishtë i përshtatet shumicës së makinave me kërkesa.