Kasaforte Kasaforte e50 50x35 Buzi Store

Kasaforte Sigurie (50x35cm)

SKU:
00006248
11,000L

Përshkrimi i Produktit

Kasafortë sigurie

Karakteristikat: 

  • Mundëson ruajtjen e gjërave tuaja me vlerë në mënyre të sigurt.
  • Lehtësisht e përdorshme.
  • E përshtatshme për përdorim shtepiak dhe komercial, në biznese, zyra apo hotele.
  • Kasoforta mund të montohet në mur, apo ne çdo vend tjetër të përshtatshëm për ju.
  • Hapet me anë të kombinimit të kodit PIN 4-8shifror (PIN është i ndryshuëshëm sipas dëshirës) ose me anë të çelësave të sigurisë.
  • Ndërtuar me material rezistent çelik.
  • Përmasat: 50 x 35 x 30 cm.