Karrige Lëkundëse

Lek17,190.00
(Ende nuk ka Vlersim) Shkruaj Një Shqyrtim
Stoku aktual:
Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.