Karikues type-C 20W - Buzi Store - Karikues fastcharge

Karikues Type-C 20W

SKU:
S654230
400L

Përshkrimi i Produktit

Karikues Type-C 20W

Karakteristikat:

  • I përshtatshëm modelet e telefonave dhe tabletave me portë karikimi Type-C.
  • Mundëson karikim të shpejtë të pajisjes tuaj.
  • Fuqia 20W.

Paketimi përmban:

  1. Fishë Type-C
  2. Kokë karikuesi

Video