kanatjere djersimi sweat shaper

SKU:
8687785878578
700Lek

Përshkrimi i Produktit

Përdorimi vetëm një pëlhurë polimeri që kap nxehtësinë, për të rritur nxehtësinë natyrale të trupit tuaj dhe për të stimuluar djersitjen me çdo lloj aktiviteti fizik. Veshja e formës së djersës gjatë ushtrimeve ose gjatë kryerjes së aktiviteteve të përditshme, apo edhe në punë, krijon një përvojë si një sauna të nxehtë. Temperatura e trupit tuaj do të rritet kështu që ju të djersitni më shumë dhe të humbni peshë në ujë dhe të humbni paund që digjen shpejt. Djersitja e shtuar ndihmon gjithashtu në detoksifikimin dhe pastrimin e poreve.
Falë pëlhurës së kompresimit të performancës së shtresës së sipërme të dizajnuar posaçërisht, ju do të dukeni menjëherë më të hollë dhe më të zbutur në momentin që e vendosni. Nëse dëshironi një ndjesi të sheshtë barku, bërthamë të fortë dhe një pamje të ngushtë. Shaper-i ynë është pajisja juaj ideale e Trajnimit. Krahasuar me alternativat e ulëta të neoprenit, formuesi është pa erë, më i lehtë, thahet më shpejt dhe lahet në makinë larëse.
Shaper është krijuar për të qenë tepër i lehtë dhe i rehatshëm për tu veshur edhe për periudha të gjata. Formohet dhe lëviz me trupin tuaj gjatë stërvitjeve në palestër ose në punë. Përjashtimisht fleksibël, me një stil tradicional në majë të tankeve, mund ta vishni plotësisht të fshehur nën rrobat tuaja pa shtuar asnjë masë shtesë. Materiali polimer largon lagështinë kështu që thahet shpejt dhe gjithmonë qëndron i freskët në mënyrë që të mos ndiheni të lagur ose të ngjiteni nga djersa e tepërt.
Përzierja ekskluzive e rrobave të formuesit është përzgjedhur posaçërisht për të krijuar majën më të mirë për burra në rrobat e përparuara. Ai përbëhet nga dy shtresa: pëlhura e brendshme polimerike termogjene rrit temperaturën e saj thelbësore për të nxitur djersitjen. Pëlhura e kompresimit të performancës së jashtme menjëherë zvogëlon dhe formon figurën tuaj. Përfunduar me një brez jo të rëshqitshëm për të siguruar që ajo qëndron në vend dhe nuk do të zhvendoset në trupin tuaj.