null

JASTEK QAFE

SKU:
00005074
1,000Lek

Përshkrimi i Produktit

Jastek gjumi ortopedik
Jastek i krijuar per rehati dhe clodhje maksimale.
Merr formen e qafes dhe shpatullave ne menyre qe te reduktoje dhimbjen gjate nates.
Drejton koken dhe vertebren ne menyre naturale.
Qendron i fresket gjate nates.
Ndihmon me fjetjen ne qendrimin e duhur.