null

JASTEK ME AJRIM ULTRA COMFORT HUSDOW

SKU:
6972220040224
3,500Lek

Përshkrimi i Produktit

Jastëku i ri dinamik super-elastik i kujtesës me xhel TPE (blini jastëkë dhe merrni jastëkë të ngjashëm), produkte të teknologjisë së lartë të gjumit, parandalojnë shumimin e marimangave dhe baktereve, i gjithë trupi mund të lahet (Makina larëse gjithashtu mund të lahet) dhe e qëndrueshme sesa jastëkët normalë (jastëkët latex dhe memorie). Përdorim më i qëndrueshëm!
Jastëku pa presion është i përshtatshëm për të gjithë njerëzit.
Njerëzit që kanë shqetësime në qafë për shkak të zyrës, celularëve, kompjuterëve dhe arsyeve të tjera;
Ata që kanë frikë nga nxehtësia dhe djersiten lehtë:
Ata që kanë kërkesa të larta për gjumë dhe nuk mund të kënaqen duke provuar një larmi jastëkësh.
Jastëku është shumë i butë. Për të liruar presionin nga koka, një jastëk i butë është më i rehatshëm; Në të njëjtën kohë, kur qafa prek jastëkun, mund të sigurojë një mbështetje të butë dhe të mjaftueshme për jastëkun e qafës.
Produkti përmban: Jastëk dinamik 3D dekompresimi + jastëk jastëku.
Madhësia:
Modeli i të rriturve 52x35cm, lartësia 8x10cm
44x26cm për fëmijë, gjatësi 4x6cm
Jastëk me presion zero që është shumë i mirë për të fjetur është shitur gjerësisht. Është shumë më mirë se jastëkët tradicionale të latexit dhe jastëkët e mëndafshit.