Iriq silikoni per lavatrice

SKU:
00008963
30Lek

Përshkrimi i Produktit

Mundëson larjen e rrobave në mënyrë efikase dhe të shpejtë.
Fërkim i fortë që mundëson larje dhe parandalim ndërthurjeje të rrobave tuaja.
Ndërtuar me material shumë rezistent PVC, miqësor me mjedisin dhe pa kimikate.