Fish karikimi samsung

SKU:
GH39-01578B
100Lek

Përshkrimi i Produktit

Kabllo micro usb per telefona inteligjente android mp3 player alexa echo dot gjenerata e 2te kamera lexues elektronik bateri te jashtme dhe te gjitha pajisjet e tjera microusb te pajtueshme per samsung htc motorola nexus nokia sony blackberry dhe shume me teper. gjatesite 10ft plotesojne te gjitha nevojat tuaja gjithmone keni kabllot me te pershtatshme ne shtepi ne zyre ose gjate udhetimit. kablli i gjate i karikimit android ju lejon te lidheni ne afersi pa u ngaterruar. i shpejte transferimi i kabllove te karikimit mikro usb android deri ne 480mbps dhe shpejtesia e karikimit eshte mjaft e shpejte prodhimi maksimal i ketij kablli te ngarkuesit android eshte 2. 4a transferimi i te dhenave dhe karikimi me shpejtesi te larte 2 ne 1. lehte per tu mbeshtjelle per te mbajtur te menaxhuara kabllot tuaja usb. lehte per transport dhe mjaft e qendrueshme per ti rezistuar kohes. veshja me stil pvc me cilesi te larte e ben ate te dallohet nga nje mori kabllosh dhe siguron qendrueshmeri me te larte dhe fleksibilitet dhe pa toksike te pademshme .