Fiber selling beef towel

SKU:
00008962
10Lek

Përshkrimi i Produktit

Fiber selling beef towel

  • Fasolete ne paketim te vogel.
  • Kur laget me uje behet e madhe dhe e perdorshme.
  • Madhesia shume e vogel, nuk ze fare vend.