Vaj lubrifikimin F108 Chain Lube Buzi Store

Lubrifikues Zinxhiri F108

SKU:
6959375198420
200L

Përshkrimi i Produktit

Vaj për lubrifikimin e zinxhirit të makinës Flamingo F108

Karakteristikat

  • Kombinim i solucioneve me substanca aktive me efekt mbrojtës.
  • I përshtatshëm për përdorime të ndryshme në makina dhe makineri.
  • Solucioni është me rezistencë të theksuar ndaj nxehtësisë ujit të detit dhe rezistencë nga rrotullimi.
  • Redukton fërkimin mes ingranazheve dhe largon zhurmat e kërcitjes. 
  • Pesha 220 ml.

Përdorimi:

  • Hiqni papastërtitë e mëdha dhe tundeni fort përpara se të spërkatni zinxhirin apo ingranazhet.
  • Produkti mund të përdoret edhe për të larguar kërcitjet nga bravat e dyerve.
  • Gjithashtu mbron nga gërryerja veçanërisht në zonat e lagështa.
  • Është jashtëzakonisht i ndezshëm.
  • Mos e ekspozoni në flakë ose në ndonjë sipërfaqe të nxehtë.