F099 SCRACTH REMOVER

SKU:
6959375198536
300Lek

Përshkrimi i Produktit


Heqësi i gërvishtjeve ndihmon edhe në heqjen e gërvishtjeve më të imëta.Ai gjithashtu mund të heqë shenjat e vogla të bojës dhe njollosjen nga lëngjet e ndryshme shpejt dhe me lehtësi. Rivendos ngjyrën e bojës, duke e bërë atë të duket si e re. I përshtatshëm dhe i lehtë për t’u përdorur.

Përdorimi:
1.Tundeni mire para përdorimit.
2.Lajeni dhe thajeni makinën.
3.Përdoreni në një sipërfaqe të freskët larg nga rrezet e diellit.
4.Hidheni produktin mbi një leckë të pastër dhe të thatë.
5.Përhapeni në mënyrë të barabartë në zonën e gërvishtjes.
6.Lëreni të thahet.
7.Fshijeni me një leckë të pastër dhe të thatë.
Mbajeni produktin larg fëmijëve!