Solucione Mirmbatje F022 Metal Polish 300ml Buzi Store

Shkelqyes Metalik Flamingo F022

SKU:
6959375197775
400L

Përshkrimi i Produktit

Shkëlqyes metalik Flamingo F022 

Karakteristikat:

 • Pastron dhe lyen në mënyrë efektive kromin, bronzin, bakrin, çelik inox dhe metale të tjera.
 • Ofron pastrim, reduktim dhe mbrojtje të sipërfaqeve metalike, duke lënë një shtresë mbrojtëse të padukshme për të reduktuar numrin e pastrimeve të shpeshta dhe për të parandaluar formimin e njollave.
 • Llaku metalik siguron shkëlqim dhe mbrojtje afatgjatë gjatë të gjitha stinëve.
 • Kodi i produktit: F022.
 • Sasia 300ml.

Aplikimi:

 1. Tundeni mirë përpara përdorimit. 
 2. Aplikoni solucionin lustrues në leckë mikrofibër ose direkt në sipërfaqen metalike. 
 3. Aplikojeni në sipërfaqen metalike me lëvizje rrethore duke ushtruar presion të ulët. 
 4. Sipërfaqja do të ketë një shkëlqim të dukshëm. 

Kujdes!

 • Mos e përzieni me produkte të tjera kimike.
 • Shmangni kontaktin me sytë.
 • Mbajeni larg fëmijëve.