Solucione Mirmbatje F017 Starting Fluid Buzi Store

Solucion Ndezje Flamingo F017

SKU:
6959375199762
300L

Përshkrimi i Produktit

Solucion ndezje Flamingo F017

Karakteristikat:

  • Me formulë profesionale ky produkt ndihmon në ndezjen e motorit shpejt dhe në mënyrë të sigurtë.
  • Mundëson ndezje në temperatura ekstremisht të ulta (-40°C) pa nevojën e ngrohjes së motorit.
  • Përdorimi është i lehtë ndezja është e shpejtë dhe e padëmshme për motorin.
  • Nuk shkakton probleme dhe pakëson konsumin e tepërt për bateritë e makinës.
  • Është i përshtatshëm për motorat e ndryshëm me benzinë apo naftë, për makina, kamionë, varka etj.

Udhëzimet e përdorimit:

  1. Hiqni filtrin e ajrit. 
  2. Shkundni kanaçen. 
  3. Aplikojeni në tubin e hyrjes së ajrit me kujdes, për 3 deri në 5 sekonda. 
  4. Mos e derdhni dhe pastaj ndizni motorin.